دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار استولتنبرگ درباره تکرار حوادث اوکراین در تایوان

دبیرکل ناتو هشدار داد حمایت مستمر از اوکراین برای امنیت ما و ایالات متحده مهم است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 16
کد خبر: ۲۲۸۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در یک کنفرانس مطبوعاتی روز پنجشنبه هشدار داد که اگر ایالات متحده کمک به کی یف را تأیید نکند، آنچه در اوکراین رخ می‌دهد می‌تواند به طور مشابه در تایوان رخ دهد.

 

استولتنبرگ در یک کنفرانس مطبوعاتی که پس از نشست وزرای دفاع ناتو برگزار شد، گفت: آنچه امروز در اوکراین اتفاق می‌افتد می‌تواند فردا در تایوان هم بیفتد، بنابراین این برای امنیت ما و امنیت ایالات متحده مهم است؛ بنابراین من انتظار دارم که اکثریتی که در کنگره ایالات متحده حضور دارند با تصویب کمک نظامی موافقت کنند.

 

دبیرکل ناتو به طور خاص به یک بن بست طولانی بین جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در مورد تصویب لایحه‌ای برای تأمین بودجه اوکراین اشاره می‌کند که روز چهارشنبه به دلیل درخواست جمهوری خواهان برای مقررات مهاجرت در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب نرسید.

 

غرب تمایل تاریخی به جعل تهدید‌های خارجی برای توجیه مداخلات نظامی در خارج از کشور دارد. پس از سیاست روسیه، اکنون به چین هراسی نیز روی آورده است.

 

سال‌هاست که چین برای اتحاد مجدد با تایوان تلاش می‌کند، سرزمینی که متعلق به آن است، علیرغم اینکه توسط نیرو‌های جدایی‌طلب اداره می‌شود.

 

ایالات متحده به صراحت اعلام کرده است که به طور کامل از اصل چین واحد تبعیت می‌کند. با این حال، سفر‌های متعدد مقامات آمریکایی به تایپه در ماه‌های اخیر منجر به افزایش تنش بین پکن و واشنگتن شده است.

 

تنش‌ها به طور فزاینده‌ای قابل مشاهده است تا جایی که رئیس نیروی فضایی ایالات متحده در اقیانوس هند و اقیانوس آرام هشدار داد که "فقدان ارتباط" مداوم با چین احتمالاً می‌تواند منجر به جنگ شود.

 

یادآور می‌شود، دیروز، ایالات متحده از استقرار قریب الوقوع پنج ناو هواپیمابر هسته‌ای با کشتی‌های اسکورت در غرب اقیانوس آرام به عنوان نمایش قدرت در برابر چین خبر داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار